Bilde - Oda Gondrosen

«Oda med Viken» i Blå Grotte 15. november

Oda med Viken 15.11.2020 - facebook-plakat

Oda Gondrosen har vist seg som en habil sanger/artist ved å bli nr. 3 i årets Idol-konkurranse. Hun er fra Gressvik, og det var da nærliggende for Musikkforeningen Viken å invitere henne med på konsert søndag 15. november kl. 16.00 i Blå Grotte. Hun vil synge filmmusikk fra «Pochahontas» og «Så som i himmelen», men også annen kjent musikk av Bob Dylan, Adele og Ola Bremnes. Viken byr videre på et variert og underholdende program med kjent musikk fra Norge og utland. Spennet er stort, og publikum vil oppleve underholdende musikk de kjenner og liker. Mange av korpsets medlemmer vil bidra med solistiske innslag, og særlig vil slagverkerne utfolde seg på uvanlig instrumenter. Det hele vil bli avsluttet med en solid marsj. Billetter kjøpes på www.fredrikstadkino.no/kulturprogram/.