Høstkonsert 11.11.18-plakat

Høstkonsert i Gressvik kirke – søndag 11. november 2018 kl. 18.00

Høstkonsert 11.11.18-plakat

Eva Iselinn Erichsen er Trosvik-jente. Med en mamma som drev med show og dans var det kanskje til en viss grad forutbestemt at unge Eva også skulle sikte seg inn mot en scenekarriere.

Hun begynte i Glemmen kirkes barnekor under Vigdis Djupang og fortsatte i Ten Sing i Fredrikstad sammen med sterke navn som Andreas Ihlebæk og Per Olav Mydske.

Eva Iselinn kom inn på musikklinja på Greåker videregående og der fikk hun øynene opp for den klassiske skolering. Utdanningsløpet fortsatte med musikklærerutdanning ved Tønsberg lærerhøyskole. Videre tok hun en bachelor som sangpedagog på Barrat Due og fikk seg fast jobb i flere musikkbarnehaver, kulturskole og musikkskole i hovedstadsregionen.

I 2009 bestemte hun seg for å ta steget og bli frilanser med ambisjon om å leve av musikken. Hun flyttet så hjem til Fredrikstad. I løpet av de ti årene som har gått har hun klart å etablere seg på en rekke musikalske arenaer i hjembyen. Hennes eget band Evas Essens spiller jevnlig på Magenta i Gamlebyen.

Hun jobber med et plateprosjektet Starfall innenfor melodisk metall i samarbeid med vokalisten i Witchhammer i Sarpsborg, hun fortsetter samarbeidet med Bjørn Halstensen som hun først møtte i George Michael-prosjektet på City Scene. Hun dirigerer Rockekoret og A-Choir. (Kilde: Fredriksstad blad)

A!Choir er et kor i Fredrikstad som ønsker å gi unge voksne en mulighet til å synge sammen. De synger primært a capella fra flere sjangere og jobber for at repertoaret skal være variert, aktuelt og spennende for medlemmene.

A!Choir ønsker å skape et kor der de både kan ha det sosialt og gøy, men samtidig være ambisiøse musikalsk.

Dirigent fra høst 2017 er Eva-Iselinn Erichsen. Når hun ikke står foran koret, er hun mer enn gjerne plassert bak mikrofonen, da som frontfigur i bandet «Evas Essens». A!choir er stolte over å ha Eva-Iselinn med på laget. (Kilde: www.achoir.no)

Kjell Martinsen begynte som tiåring med trompet, men gikk senere over på waldhorn. Han studerte med solohornist Odd Ulleberg og professor Denzil M. Floyd.

Han har spilt i Stabsmusikken i Oslo siden 1965, og i perioder var han sjef/dirigent ved «Divisjonsmusikken» i Halden. I 1998 fikk han ansettelse som dirigent ved H. M. Kongens Gardes Musikkorps.

Siden 2005 har han vært frilans, både som arrangør, dirigent og musiker ved siden av stilling som universitetslektor ved Norges Musikkhøgskole der han underviste i metodikk, ensemble- og korpsledelse. Han var medlem av Oslo Brass Kvintett i 25 år og har i mange år jobbet ved Oslos teater- og operaorkestre. Han har også vært engasjert i NRKs Radiostorband og vært aktiv som studiomusiker.

Kjell Martinsen har i mange år vært dirigent for flere av våre fremste amatørkorps, bl.a. Romerike Janitsjar/Akershus kretskorps, Lillestrøm musikkorps og Norges Nasjonale Ungdomskorps. Han har også tidligere vært Vikens dirigent i mange år.

Han har vært engasjert som gjestedirigent ved alle norske militærkorps, samt profesjonelle militærorkestre i Nederland og England. I 2005– 2007 var han engasjert som musikalsk leder og gjestedirigent for Ystad Internasjonale Military Tattoo i Sverige og senere i flere år for Det Sønderjyske Tattoo i Aabenraa i Danmark.   (Kilde: Internett)